Corona-opråb til Danmark i ny hitsang: Vil du være med i musikvideoen?

D-ON og Emma Green præsenterer sammen med Nyheder24.dk en lille bøn til danskerne i form af en sang, som vi håber, I tager godt imod. Vi vil gerne lave en video, og vi skal bruge din hjælp.

Kendt P3-vært skal styre P3 Guld i Aalborg

Det bliver den erfarne radiovært hos P3 Pelle Peter Jencel, der skal stå i spidsen for årets P3 Guld i Musikkens Hus den 28. marts.

De største danske navne besøger Friheden: Fem nye navne tilføjet til Fed Fredag

Det har været et godt år for den aarhusianske forlystelseshave, der igen i år forventer at bryste sig med en flot besøgsrekord. Det høje besøgstal fejres ved at tilføje DAD, Hugo Helmig, Nichlas Sahl, Medina og Lars Lilholdt til programmet for Fed Fredag 2020.

Johnson fremfører legendarisk debutalbum på Atlas

I 00’erne var Johnson én af dansk hiphops helt store stjerner. I dag spiller musikken stadig en stor rolle i den erfarne rappers liv. Og fans kan nu glæde sig til næste år, hvor den jyske bawler denne aften ruller ind på Atlas i Aarhus.

Tina Turner bliver 80: "Det er skønt at være gammel."

Legenden Tina Turner bliver 80 i dag og hendes budskab er klart: "Det er skønt at være 80 år gammel."

Thom Yorke til Roskilde Festival

Den indflydelsesrige Radiohead-frontmand Thom Yorke solodebuterer på Roskilde Festival 2020 og får følgeskab af stjerne-rapperen Pusha-T og The Whitest Boy Alive. I alt offentliggøres 12 nye kunstnere til Roskilde Festival nummer 50.

Queen + Adam Lambert besøger Danmark til sommer

Den store amerikanske Rhapsody-Tour rykker til Europa i 2020, nu annoncerer Queen og Adam Lambert deres kommende datoer. Den 1. juli kommer de til Royal Arena i København.

Ukendt aarhusiansk musiker storhitter i Mexico

Navnet Jonas Schmidt ringer ikke mange klokker. Ikke engang i musikerens hjemby, Malling, er de klar over, at der går en potentiel verdensstjerne rundt og nynner hos den lokale købmand. Det skal der dog laves om på, når Jonas Schmidt udkommer med en ny single den 6. september.

Headbangers Ball Tour vender tilbage til Aarhus med internationalt lineup

Med en slagkraftig metalpakke enhver hornslyngende elsker af hårdtslående musik bliver nødsaget til at købe ind på, vender Headbangers Ball Tour tilbage til Aarhus med bravour. Det er tung feinschmeckerei fra øverste hylde.

Dropkick Murphys kommer tilbage til Danmark

Dropkick Murphys spiller i K.B. Hallen den 2. februar.

Sider