De største danske navne besøger Friheden: Fem nye navne tilføjet til Fed Fredag

Fed fredag får besøg af mange store danske navne. Friheden forventer besøgsrekord. Foto: Pressefoto.

Det har været et godt år for den aarhusianske forlystelseshave, der igen i år forventer at bryste sig med en flot besøgsrekord. Det høje besøgstal fejres ved at tilføje DAD, Hugo Helmig, Nichlas Sahl, Medina og Lars Lilholdt til programmet for Fed Fredag 2020.

De fem nye navne vil sammen med bl.a. Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge og Malurt danne rammen om 22 fredagskoncerter, der over sommeren præsenterer noget af det absolut bedste og mest populære inden for dansk musik.

Et bredt program

Fed Fredag byder som altid på musik for enhver smag, og 2020 bliver ingen undtagelse. Blandt andet kan besøgende se frem til at rocke med på kendte klassikere som ”Nineteenhundredandyesterday” og ”Sleeping my day away”, når den legendariske rockgruppe DAD indtager scenen den 22.maj 2020.

Til de popinteresserede er der ligeledes gode nyheder, idet programmet den 21. august byder på end en dobbeltkoncert med to af landets helt store musikkometer, Nichlas Sahl og Hugo Helmig. Også Danmarks popdronning nummer ét, Medina, gæster Tivoli Friheden med kæmpehits som ”Kun for mig”, ”Ensom” og ”Kl. 10” den 24. april.

Folkemusikken vil også give genlyd i Tivoli Friheden denne sommer, når et af de største navne indenfor genren tager publikum med på en musikalsk tour de force af 40 års bagkatalog. Lars Lilholdt lægger vejen forbi Tivoli Friheden den 1. maj.

Forventer besøgsrekord - igen

Netop Fed Fredag er en af årsagerne til, at Tivoli Friheden går juleferien i møde med forventningen om at slå besøgsrekord for 4. år i træk. Flere tusinde besøgende stod foran Friluftsscenen til sommerens fredagskoncerter, og sammen med en velbesøgt julesæson ser de samlede besøgstal for 2019 rigtig lovende ud.

Direktør hos Tivoli Friheden, Henrik Olesen, fortæller:

”Vi ser tilbage på et rigtig flot år for Tivoli Friheden, og vi er stolte over at nærme os endnu en besøgsrekord. Når vi lige om lidt lukker året af kan vi også glæde os over en Jul i Tivoli Friheden, der i år bød på endnu flere besøgende ind tidligere og vi glæder os til en ny sæson med masse nye tiltag og oplevelser.”

Det endelige besøgstal for 2019 kendes, når Tivoli Friheden lukker sidste gæst ud af haven d. 30. december.