Danskerne raser: X Factor-dommer skal smides ud

Foto: TV2

Det udviklede sig til et regulært kaos i lørdagens X Factor, da Oh Land smed sin egen sanger John på porten.

Lørdagens 'Five Chair Challenge' bliver nok ikke det program, som dommeren og sangeringen Oh Land kommer til at se tilbage på med den største fornøjelse. De ti voksne solister skulle reduceres til fem, og det var Oh Lands opgave at styre slagets gang, men der gik ikke lang tid, før hun kom i modvind.

Den første gang, hun skulle skifte en solist ud med en anden, valgte hun den svagtseende John, som publikum og de to andre dommere havde et godt øje til. John selv stod også ganske uforståelig, men måtte slukøret forlade scenen. Og så begyndte farcen.

Hvad man ikke kunne se på skærmen var, at Oh Land tilsyneladende rådførte sig med andre og derefter blev opmærksom på, at hun havde begået en fejl. John blev derfor atter hentet ind på scenen og fik en stol. 

Det var dog ikke den eneste fejl Oh Land begik i løbet af programmet. Den 50-årige Michael blev stoppet midt under sin Kim Larsen-sang, fordi ha lød for meget som... Kim Larsen. Herefter kunne seerne se, at det var Oh Land selv, der havde opfordret ham til at synge et nummer af netop Kim Larsen. Derfor blev det hele en smule underligt, da Michael først fik en stol og senere blev sendt ud. 

Selv om det hele resulterede i kaos, så endte Oh Land med et hold bestående af Nicklas Mietke, John Obhasa P. Clausen, Ilona Mihaela Artene, Kaspar ’Kali’ Andersen og Elina Sutinen.

Reaktionerne fra seerne er efterfølgende tikket ind, og der kræves Oh Lands hoved på et fad efter en præstation, som mildest talt ikke falder i læsernes smag.

På Facebook er reaktionerne, at Oh Land selv burde sendes ud af programmet og hendes måde at forvalte sin dommerolle ikke stemmer overens med de forhåbninger seerne har. 

"Tror hendes stol skal skiftes ud, Oh Land', skriver blandt andre Anette Knudsen, og så må vi se om TV2 til næste år goiver genvalg til den dommer, som indtil videre har skabt den danske X Factor-histories største postyr.