Forsangeren fra Roxette er død, 61 år gammel

Foto:Eva Rinaldi, Creative Commons.

Marie Frederiksson, der stod i front for det verdenskendte svenske band, Roxette, er død. Det er blevet bekræftet af sangerindens manager.

Til det svenske medie Aftonbladet siger Marie Frederikssons manager: "Tiden går så hurtigt, så hurtigt. Den føles ligesom i går, at Marie og jeg sad i min lille lejlighed i Halmstad og delte vores drømme. Hvilken fantastisk drøm, vi delte."

I slutningen af 80'erne slog Roxette igennem i hele verdenen, og bandet er gennem tiden Sveriges næststørste internationale musiknavn kun overgået af ABBA. 

Det var nummeret "She's Got The Look", der banede vejen for den internationale karriere, der sikrede flere nummer ét singler op gennem 80'erne og 90'erne. Bl.a. "Sleeping In My Car" og "It Must Have Been Love". Roxette var en duo, der bestod af Per Gessle og så Marie, der nu har sunget sin sidst sang. På verdensplan menes Roxette at have solgt 75 millioner albums.

Marie Fredriksson blev i 2002 alvorligt syg af kræft. Her måtte hun gennem en større operation for at få fjernet en knude i baghovedet. Siden har sangerinden døjet med eftervirkningerne af behandlingerne.