Det japanske kawaii metalband BABYMETAL kommer endelig til Danmark

Den 5. februar 2020 kommer det japanske kawaii metalband BABYMETAL endelig til Danmark. De spiller på Store VEGA.

BABYMETAL blev dannet i 2010 af produceren Kobametal i Tokio, Japan. BABYMETAL der er anført af de to piger Su-metal og Moametal, har taget både Asien, UK og USA med storm med deres hybrid af J-pop og metalcore.

BABYMETAL spinder tekster over Kitsune Sama, der er deres fortolkning af myterne om ræve som guder og ånder. Deres udlægning er et moderne samsurium af referencer til Shintu og folkereligion i Japan, eksempelvis i sangen Megitsune, der betyder hunræv og kan lempeligt sammenlignes med Girl Power!

De to piger er flankeret af bandet Kami Band der leverer hårdtslående metalcore til J-pop melodierne. Den musikalske blanding har skabt stor splid blandt metalfans, men antallet af solgte albums og koncertbilletter taler for sig selv. BABYMETAL er et band du ikke kan komme udenom. Bandet har adskillige verdensturnéer under bæltet, og har spillet på prominente festivaler som Reading, Leeds, Summer Sonic, Rock On The Range og Aftershock og kan denne sommer opleves på Glastonbury Festivalen i UK. De har derudover spillet support for en bred vifte af superstjerner som RHCP, Metallica, GNR og Lady Gaga.

Bandet har varslet udgivelsen af deres tredje album ”Metal Galaxy” hvorfra singlen PA PA YA!! (feat. ฟักกลิ้งฮีโร่)” udkommer i dag. Datoen for albumudgivelsen er endnu ikke offentliggjort.

Det bliver med garanti et brag af en aften i Store VEGA.

 

Billetpriser: 350 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 5. juli kl. 10.00