BAEST udgiver ny melodisk og koldblodig single: Hør den her

BEAST udgiver fredag formiddag en helt ny single, der har fået titlen "As Above So Below".

Støvet har knapt lagt sig efter BAESTs vanvittige magtdemonstration på Copenhell, før bandet udgiver deres nye single "As Above So Below". Nummeret et af ni nye numre, som udkommer på bandets nye album "Venenum", der er opfølgeren til deres succesudgivelse "Danse Macabre" fra 2018. 

Bandet selv er begejstrede for nummret, som bringer mindelser om et af de bands, der har inspireret BAEST. 

”As Above So Below” sender en tanke til Death og deres oprindelige melodiske tilgang til metallen. Vi ønskede at gøre det til en del af BAESTs lyd, så den melodiske intro følges op af koldblodig brutalitet. Slutteligt krydrer vi det hele med ægte rock’n’roll og er alt i alt et eksperimenterende track, vi er meget stolte af," siger bandet. 

Du kan se videoen til "As Above So Below" lige her: 

BAEST - As Above So Below (OFFICIAL VIDEO)

Hvis du hellere vil høre "As Above So Below" live, så spiller BAEST live på Roskilde Festival natten til lørdag. De indtager Pavilion kl. 02:30. 

Nyt album og ny tour

BEAST har på rekordtid etableret sig som et af landets mest lovende death metal bands. Med to Gaffa-priser, en dokumentar på DR3 optaget på deres Europa turné med Decapitated med titlen “Den Satans Familie” og massiv pressedækning i ryggen har BAEST for alvor fået hul igennem. De har spillet Europa tyndt med bands som Abbath, Hatebreed, Dying Fetus, Decapitated og optrådt på festivaler som eksempelvis Summer Breeze, Tuska Rock, Ruhrpott Metal Meeting, Roskilde og Copenhell.

Den 13. september udkommer andet album “Venenum” på Century Media Records/Sony Music Danmark. Albummet er indspillet, produceret og mixet af Andreas Linnemann i Hop House Studiet. Bandet hylder igen den klassiske HM2 guitarlyd, men denne gang i en mere forskelligartet retning med reference til det tidlige Morbid Angel, Bolt Thrower og føromtalte Death. 

Bandet drager snart på tour igen sammen med Aborted og Entombed A.D. på “Hell Over Europe III” tour.