Tom Jones, Lauryn Hill og Jason Derulo spiller sommeren ind i Tivoli

Siden begyndelsen har Fredagsrock været populært hos publikum. Ikke mindst på grund af arrangørernes evne til at få internationale stjerner til København. Foto: Tivoli / Anders Bøggild

Nu tages der hul på sommerens store internationale navne, der tæller Tom Jones, Lauryn Hill, Jason Derulo og Mø på programmet. Der er uden tvivl nok at glæde sig til, når disse superstjerner indtager Danmark største forlystelseshave og skaber stjernedrys over et sommerklart København.

Gennem alle tider har Fredagsrock-programmet i Tivoli tiltrukket internationale stjerner, og blandt den lange liste er navne som norske a-ha, den amerikanske sangerinde Beth Hart, Snoop Dogg og Johnny Depp.

Sommeren 2019 bliver da også noget ganske særligt i Tivoli, for det er noget af et scoop, at Haven har fået hele fire internationale superstjerner i puljen som en del af Fredagsrock-programmet.

Først og fremmest er den garvede britiske showman Tom Jones klar til at lægge Plænen ned med sange som Woody Allen-temaet ”What’s new pussycat”, debut-hittet ”It’s not unusual” og nogle af de moderne klassikere ”Sexbomb” samt ”Burning Down the House”. Det sker den 5. juli.

Den 79-årige Tom Jones må siges at være en af de mere erfarne artister ved årets Fredagsrock, og han bliver bare ved og ved. Jones’ musik spænder utroligt bredt lige fra karrierens start i 1965, hvor han sang sig ind i publikums hjerter med storhittet ”It’s not unusual”, og i 2006 fik han den helt store hæder, da han blev adlet af dronning Elizabeth II.

Tivolis programchef Thor Feilberg siger:

”Vi er glade og stolte over at have så mange store, både danske og udenlandske kunstnere til Fredagsrock i år. Koncertprogrammet er allerede i fuld gang, men publikum kan virkelig glæde sig til de koncerter, der er i vente – der bliver mange uforglemmelige øjeblikke i haven over sommeren!”

Men han er langt fra den eneste, der skal gøre fredagsfesten ekstra god for Tivolis gæster, for The Fugees-forsangeren Lauryn Hill gæster ligeledes Haven den 9. august, hvor hun vil tage de fremmødte på rejse ind i sin R’nB-musik. Her bliver der mulighed for at synge med på ”Killing me softly”, ”Ready or not” og cover-hittet ”Can’t take my eyes off of you”.

Mø lægger Haven ned

Vores egen danske Mø må også siges at have slået sit navn fast derude, efter hun debuterede i 2013 med singlen ”Pilgrim”, og de fleste i det store udland kan efterhånden synge med på megahittet ”Lean on”. Hun har høstet et væld af priser igennem sin korte karriere, og den 30. august runder hun sommeren af og giver den megagas på Plænen i Tivoli.

Med i puljen er desuden den amerikanske producer og danser Jason Derulo, der har udmærket sig med en række store hits som ”Want To Want Me”, ”Talk Dirty To Me” og ”Swalla”. 2019 bliver et super år for den unge stjerne, for her udkommer han med nye sange, og han vil nu beære Tivoli med et selskab af dansere og fantastisk sceneshow. Han kommer ind fra det store udland, hvor han netop har givet koncert i en række europæiske lande.

De kommende Fredagsrock-koncerter kan altså noget lidt ud over det sædvanlige, og Tivoli er klar til at give publikum musikalske oplevelser af international kaliber, som vil danne varige minder i årene, der kommer. Sommeren 2019 vil nemlig intet mindre end at gå over i historien.     

Programmet for årets stjerneparade i Tivoli: 

Tom Jones den 5. juli kl. 22:00

Lauryn Hill 9. august kl. 22:00

Jason Derulo 16. august kl. 22:00

Mø 30. august kl. 22:00