Gnags spiller nye sange i Tivioli

Frontmand i Gnags, Peter AG, ser frem til at spille på plænen i Tivoli, hvor bandet vil spiller bidder fra deres kommende album. Foto: Tivoli

Rockgruppen Gnags indtager Plænen i Tivoli på fredag, og her bandet endnu en gang bevise, at de kan noget lidt ud over det sædvanlige. Mange af de kendte sange som ”Slingrer ned ad Vestergade”, ”Vilde kaniner” og ”Mr. Swing King” vil uden tvivl give genlyd, når publikum stemmer i med en fællessang på denne sommeraften.

Hvis man siger Peter A.G., så siger man også dansk sangskat, og det er umuligt at komme uden om, at Gnags er en stor del af netop denne. Og selvfølgelig skal rockgruppen også være en del af Tivolis Fredagsrockprogram denne sommer, hvor de gæster Haven den 26. juli kl. 22:00.

Selv om Peter A.G. vedkender, at det knirker lidt mere i kroppen end dengang i 1966, da rockgruppen tog sit afsæt, så er hans 66 år ikke til hinder for, at han giver den hele armen, når han står på scenen. Det fortæller han i en pressemeddelelse. 

”Jeg kan ikke andet. Det er jo det, jeg gerne vil være - en festlig udgave af dansk musik. Jeg vil gerne tage afsæt i glæden, og glæden har mange udtryk. Du må godt finde på et frækt rim i mine sange. Du må godt hoppe højt – bare alting til sin tid.”

Serverer forsmag på nyt album

Gnags har ry for at være intet mindre end et af landets bedste livebands, og Tivolis publikum kan denne gang glæde sig til nye numre, men der vil selvfølgelig også være al mulig plads til de gode gamle klassikere, som alle kan synge med på.

Gruppen udkom nemlig den 12. april med deres 23. album ”Robot’n’Roll”, som har været undervejs i to år. Sangene handler om forholdet mellem mennesker og robotter, og albummet skulle efter sigende lyde af klassisk Gnags. De bliver præsenteret på en omfattende sommerturné, hvor Tivolis Plænen altså er et af stoppene.

Faktisk er der på ”Robot’n’Roll” tale om lidt af en genforening, for efter 20 års adskillelse er guitarist Per Christian Frost kommet med på albummet. Han stoppede i Gnags tilbage i 1996, men for to år siden fandt han atter sammen med Peter A.G., og nu er der altså opstået sød ny musik.